0

Wishlist


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/vivaqu/public_html/templates/solo_health/boxes/header/wishlist2.php on line 24

Noua colectie de mobilier de baie Wave cu fronturi decupate

Inceputul anului 2023 vine cu o noua colectie de mobilier de baie ce cuprinde dulapuri pentru lavoar cu sertare, cu lungimi incepand de la 60 cm pana la variantele pentru lavoar dublu de 120, 150 si 180 cm, la care se adauga dulapurile coloana (soldat) cu usi batante. Corpurile de mobilier sunt nuantate in alb, stejar argintiu si wenge mali iar sertarele si usile sunt albe.

Se remarca prin fronturile decupate si frezate ce asigura un aspect exceptional si rol functional, de manere. Intreaga colectie este construita din cele mai bune materiale si componente, prezinta finisaje greu de egalat, capabile sa suprinda si sa contribuie la crearea unui spatiu de baie personalizat.

Sertarele sunt actionate de un sistem performant si trainic Soft Close pentru o experienta placuta in utilizare, ce previne trantirea si permite inchiderea automata si lina.

Suspendarea pe perete a mobilierului ofera cateva avantaje, cum ar fi:

  • asigura mentinerea curateniei in baie intr-un mod mai facil; veti putea patrunde sub mobilier cu usurinta sa aspirati, sa curatati pardoseala
  • aspect modern
  • confort in utilizare si adaptabilitate

Mobilier baie Wave, detalii si preturi

mobilier wave suspendat

sertar soft close mobilier


Video