0

Wishlist


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/vivaqu/public_html/templates/solo_health/boxes/header/wishlist2.php on line 24

#72403MCL
Poate fi comandat de la distribuitori locali

Cada baie freestanding dreptunghiulara 165x75 Polysan Marlene

Dimensiuni (mm): L=1650; l=750; h=630

Varianta: Stanga
Volum: 313 litri
Instalare: Pe colt
Greutate: 43 kg

Prezentul website este in format catalog si are scopul de a prezenta si promova produsele la care face referire, cu precadere cele pentru amenajarea bailor. Daca sunteti interesati de produsele noastre:

Constructie freestanding turnata intr-o singura piesa, menita sa fie instalata pe coltul incaperii in spatiile de baie personalizate, lumioase si luxuriante, in stil contemporan.

Face parte dintr-o colectie de cazi baie premium ale renumitului producator ceh, Polysan. 

Cada este fabricata din acril Akripol dupa o tehnologie de ultima generatie, reflectat in aspectul desavarsit, durabilitate si rezistenta maxima. Este prevazuta cu picioare reglabile incorporate.

Design: Este o cada de forma dreptunghiulara, cu muchii exterioare ascutite si colt exterior rotunjt. Pe mijlocul cuvei exista un capac peste scurgere detasabil, cu rol de decor dar si de filtrare a impuritatilor. Preaplinul este amplasat pe lungimea cazii, de asemenea, pe mijlocul laturii dinspre perete.

Optional, poate fi accesorizata cu ventil cu preaplin.